m-am mutat

pentru că acei de la google sunt nerușinați și mi-ai blocat blogul pentru mai mult de o săptămână eu m-am mutat de aici

în 3-2-1 vei fi rederecționat spre blogul nou

luni, 13 octombrie 2008

Ganduri de MCP


5 etape care au schimbat câteva milioane de vieți
cum ar fi mai bine să le traversezi?
viziunea mea

Intro:
Încearcă sa asculți activ, este unica etapă în care nimeni nu cere de la tine nimic altceva decât învățare, discutții, opinii și bla-bla. În celelalte etape vei vrea să o faci dar nu va mai fi atât de relevant. Plus fă-ți prieteni fără a incerca să faci preferințe: board, membri noi-membri vechi, MC,nu contează. Pe bune!

Tacking Responsibility:
Ia-o pe prima! Primul OC, prima respnsabilitate de departament. Și nu te limita doar la una, ai sa înveți multe si vei fi pregătit de Leadership.

Leadership:
Aici aceiași recomandare să apuci prima care vine. Cu cât mai mult stai pe oale cu atîr mai puține șanse că o vei avea vreodată pe una. Primele alegeri, nu ai reșit din prima, un motiv în plus să te pregătești mai bine a 2-a data. Important aici să nu ei etapa de Leadership ca o etapă de Ownership total asupra organizației. Este doar încă un pas in dezvoltare, nu sta mult în ea, ia tot ce poți lua, oferă tot ce poți oferi și pleacă mai departe.

eXchange:
Curaj! Sunt atîtea oportunități. USA si Germania nu sunt decât vârful AIESEC-bergului. Nicodată nu știi ce te va forma mai mult.

H4TF:
Nu te aștepta că cineva iți va face o inducție în lume. Etapa de intro se intîmplă doar odată in AIESEC. Iți aduci aminte, atunci, când erai un simplu student. Acum ești mai sigur, ai coordonat proiecte, departamente, ai vorbit la egal cu miniștri. Ai facut vânzaări de peste 1000 de euro și ai evaluat peste 100 de intervievați. Acum e timpul sa decizi ce face cu tine în continuare, singurel, dealtfel așa precum ai trect prin AIESEC XP nu? Expirație-inspirație. Plămâmii mai sunt acolo? Bine in rest știi ce sa faci.

over and out

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

text © Nicolae Apostu